Музичко пијано

700.00ден 1,000.00ден

Преглед на производот

Нека вашето најмило се почуствува како вистински познат музичар.
Шифра: 31995
Категорија:

Опис

• Нека вашето најмило се почуствува како вистински познат музичар.
• 24 клавиши.
• Кога ќе притиснете на смајлито испушта звук на тапан.
• При притискање на копчињата испушта различни мелодии.
• 4 режими на тонови.
• Копче за on/off.
• Производот користи 3×1,5V AA батерии кои не се вклучени во пакувањето.
• Димензии на пакувањето: 39x19x8 cm.
• Димензии на производот: 49x35x8 cm.

(музичкопијано)(малимузичари)(забава)(muzickopijano)(malimuzicari)(zabava)