NOVA – Фигаро

449.00ден 900.00ден

Преглед на производот

  • Моќност: 35W
  • Напон: 110-220V
  • Фреквенција: 50 / 60Hz
  • Температура: 180 C
  • два температурни режими
  • Дијаметар: 19mm
  • Заштита од прегревање
  • Светлосен индикатор
  • 360 степени вртежен кабел
  • За сите типови коса

Опис