Паметен Часовник 116 Plus

649.00ден 1,100.00ден

Преглед на производот

Паметен часовник 116 плус иновативен дизајн кој нема потреба од дополнителен кабел за полнење USB,
конекторот е вграден токму на паметниот часовник само извадете го ременот и ќе го откриете конекторот.
1,3″ екран TFT LCD екран со резолуција од 240 x 240 пиксели.
Следење на отчукувањата на срцето.
Има и монитор за крвен притисок.
Има батерија од 150 mAh со неколкудневно време на мирување.

Категорија:

Опис