Паметен часовник Bingo F5S

1,899.00ден 2,500.00ден

Преглед на производот

Фитнес нараквица направена за цел ден тренинзи,
овој фитнес тракер исто така ќе ви прикаже чист пулс на континуирано отчукување на срцето.
следење на согорувањето на калории и добивање слика од нивото на вашата кардио фитнес,
додека целодневната активност и автоматското следење на спиење ви овозможуваат да видите како се собира целата ваша рутина.
Поддржува Android и IOS.
Педометар за спиење спортски педометар, километража на движење
сензор за отчукување на срцето Проверете го вашиот пулс

Категорија:

Опис