Паралелни вратила

4,190.00ден 4,900.00ден

Преглед на производот

Шифра: 121064

Категорија:

Опис

Конструкцијата на шипката е дизајнирана за безбедност и стабилност.

Л шипката за вежбање е идеална за развој на горниот дел од телото. Може да се практикуваат вежби како што се склекови и кревање.

Во сетот доаѓаат 2 Л шипки.

Висина: 62cm

Ширина: 70cm