Peugeot 308-408

6,690.00ден7,390.00ден

Clear Selection

Преглед на производот

Универзално мп5 андроид радио со навигација. Во цената следува и рамката за Peugeot 308-408 можете да одберете радио со 1гб рам или 2гб со 16гб ром меморија.

Одговара на следниве модели: Peugeot 308 2007-2013/Peugeot 408 2011+

за повеќе информации контактирајте на фејсбук или на 079 285 613