Подобран за вежбање

974.00ден 1,400.00ден

Преглед на производот

Шифра: 121059

Категорија:

Опис

Падобранот за вежбање е изработен од лесна ткаенина.

Тренингот со падобран е забавен и мотивирачки, а исто така и ја зголемува неговата ефикасност.

Падобранот е важен за постигнување на подобри резултати.