Подвижна единечна закачалка

549.00ден 950.00ден

Преглед на производот

Димензии: 84 x 41.5 x 101-167cm

Лесно се собира
Издржлива рамка од челик
Прилагодлива висина
Вклучува полица за чевли

Категорија:

Опис