Подводник за куче 210cm

980.00ден 1,200.00ден

Преглед на производот

Ова ременче има одличен дизајн и е практично за постојана употреба. За разлика од другите ременчиња, на ова може да го наместите граничникот и да се користи како и сите останати околувратници.

Шифра: 16100

Категорија:

Опис

Изработено е од јаже кое е меко од надвор, а од внатрешната страна е црвсто и многу издржливо.

Поради големата издржливост без разлика колку силно да повлечете, ремчето ќе остане неоштетено.

Димензии на производот: 210 cm.