Подводник за куче

1,220.00ден 1,420.00ден

Преглед на производот

Јажето за влечење што може да се повлече е широко јаже со рамна лента. Овој дизајн ви овозможува непречено да го свртите јажето назад, што може ефикасно да спречи намотување на кучето и да се јави јазол. Исто така, овој дизајн може да ја зголеми областа на носење на јажето, да го направи влечното јаже посигурно и да издржи поголема сила на влечење, правејќи ја вашата работа полесна и ве задоволува со подобрена удобност.

Шифра: 16101

Категорија:

Опис

360 ° без заплеткување обичен тежок поводник за кучиња што може да се повлече и да обезбеди кучето да трча слободно, избегнувајќи ги проблемите предизвикани од заплеткување на јаже.

Ергономскиот зафат и рачката против лизгање овозможуваат удобно чувство на задржување.

Светлосни ефекти.

Производот користи 3×1.5 AAA батерии кои се вклучени во пакувањето.

Димензии на пакувањето: 20x15x5 cm.

Димензии на производот: 18x13x3 cm