Полнач за акумулатори 12V 5A

1,099.00ден 2,000.00ден

Преглед на производот

Полнач за акулуматори за вашиот автомобил/мотор 12V 5A, со одличен квалитет, извондреден дизајн што не зафаќа простор во вашиот автомобил.

-Заштита од преумерено полнење
-Заштита од прекумерна температура
-Заштита од краток спој
-LCD дигитален display

Може да ја открие температурата и автоматски ќе се префрли на соодветниот напон.

Опремен со тивки вентилатори за ладење и алуминиумски радијатор, може да го продолжи работниот век на овој полнач.

Надворешната страна е изработена од материјал за отпорност на пламен ABS, изолација, отпорен на пламен, висока температура.

Автоматското полнење ја штити вашата батерија да не се полни, така што полначот може да го оставите поврзан на батеријата на неодредено време.

Видови батерии: Повеќето типови батерии со оловно киселина, вклучувајќи калциум, ГЕЛ и AGM, влажни, EFB, итн.
Белешка: Не може да се користи за полнење на литиумската батерија.

 

Опис