Помошна масичка CIRCLE

1,699.00ден 2,790.00ден

Преглед на производот

Код за нарачка: CIRCLE – MK22-02-02

Димензии: 60x43cm
Материјал: Иверица 1ва класа
ПВЦ кант трака 0.8mm
Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите.
Метална конструкција
Торба од квалитетна ткаенина.

Категорија:

Опис

Модерна помошна масичка со метална конструкција CIRCLE, со торба за складирање изработена од висококвалитетна ткаенина.
Димензии: 60x43cm
Конструкцијата е изработена од високо издржливи метални профили.
Горната плоча е произведенa со употреба на 18 мм иверица од 1ва класа, која има Tse, European Union EN, ISO 9001 и FSC сертификати.
Рабовите на иверицата се обложени со ПВЦ трака од 1ва класа, со која се спречуваат лесни деформации.
Торбата на наткасната е изработена од квалитетна ткаенина и може да се пере.
Лесна монтажа со помош на чекан и шрафцигер(крстач).