Пренослив компресор за во автомобил 12V

1,199.00ден 1,600.00ден

Преглед на производот

Овој компресор за воздух овозможува да се надува стандардна гума за автомобил
со средна големина од 0 ~ 36PSI (0-248KPA) за само 4-6 минути.

До 3 метри кабел за напојување на автомобилот од 12V.
Вграден слот за складирање кабел и отвор за складирање црево.

Со вграденото ЛЕД светло, нема да имате проблем да видите што правите со вашата гума,
дури и кога работите во гаража,во темница или покрај неосветлен рурален пат.

Одлично за многу видови гуми: автомобил, велосипед, мотор, RV, SUV, ATV, гумен гумен чамец и спортска опрема и надувување.
Вклучени се и три дополнителни млазници и адаптери за компресорот да биде разноврсен и пошироко користен.

Влез на напојување: DC 12V
Струја на полн товар: 10A
Моќност: 120W
Максимален притисок: 150psi
Проток: Инфективно 27L / мин
Екран за мерач на притисок: PSI, BAR, KPA, KGF / CM2
Континуирано работно време: 8 мин
Должина на кабел за напојување: прибл. 3m / 9,8ft
Должина на цревото: прибл. 50 см / 19,6 “

Опис