Привезок со кеси за измет за милениче

50.00ден 70.00ден

Преглед на производот

• Во овие кеси лесно можете да ставите извалкани пелени внатре, оставајќи доволно простор за врзување и фрлање на кесата.

Шифра: 16143

Категорија:

Опис

• Кесата се заклучува во секој цврст отпад и мирис што нуди хигиенски начин на фрлање пелени во куќата или кога сте во движење.
• Само извлечете кеса за ѓубре, ставете извалкани пелени или салфетки, врзете и фрлете за хигиенско и фрлање без мирис.
• Дозерот има јамка за кука на врвот која лесно се прикачува на која било кеса за пелени и секоја ролна кеса за отпадоци има 20 ролни. • Секоја кеса се шири на 20-25 см и е направена од пластика што може да се рециклира.
• Димензии на производот: 10×4 cm.