Прскалка со вода со игра за милениче

1,540.00ден 1,700.00ден

Преглед на производот

• Фонтаната за кучиња која лесно испушта вода со притискање на кучешката шепа со помал напор.
• Прикачете ја играчката во распрскувач на вода за кучето на градинарското црево за да ја користите наместо сад за кучиња.

Шифра: 16124

Категорија:

Опис

• Овој производ е безбеден без електрична енергија. Исто така, има бакарен вентил отпорен на истекување и
гумени перничиња за да се минимизира движењето кога се користи.
• Поставувањето на оваа фонтана за вода за кучиња надвор не бара апсолутно никаква специјализирана
вештина. Секое купување доаѓа со бонус адаптери, конектори и двонасочен конектор за црево Y што ви овозможува лесно да ја поврзете оваа фонтана за вода за домашни миленици со вашиот приклучок за вода! Прилагодувањето на притисокот на водата се врши лесно со помош на контролниот вентил на жолтиот сплитер.
• Уживајте во животот со вашето куче, особено оние кои сакаат да си играат со вода, не само за секојдневно пиење, туку и за поинаква забава.
• Димензии на пакувањето: 44x27x10 cm.
• Димензии на производот: 40x23x5 cm.