Детски паметен часовник – телефон – LBS следач

 • Брза Достава

  Достава за 2-3 работни дена
 • Враќање на производ

  Потрошувачот има право да го замени производот што има соодветен квалитет во рок од 15 дена, доколку тој не одговара во однос на формата, големината, моделот, бојата, бројот или од други причини. Замената се врши ако производот не бил употребуван, ако е сочуван изгледот на производот, употребните својства, пломбите, фабричките етикети
 • Секога автентични

  Ние продаваме само 100% автентични производи
 • 100% Безбедно купување

  За нарачаните производи плаќате при приемот. Не Ви е потребна кредитна картичка за да направите нарачка.

899.00ден 2,000.00ден

Clear Selection

Преглед на производот

*Кратко притиснете го копчето два пати за осветлување, а потоа кратко кликнете го копчето повторно за да го исклучите светлото.
*Разговор: Не само што може да остварите повик кон вашето дете, исто така може да му говорите во било кое време, каде и да е.
*SOS – помош: Доколку се во опасност, децата би можеле да повикаат помош со притискање на копчето sos во траење од 3 секунди. Ќе се оствари повик на бројот што е поврзан.
*Безбедна зона на движење: родителот може да прилагоди безбедносниот опсег во кој детето се движи, кога детето ќе ја напушти безбедносната зона, родителот ќе добие потсетник навреме.

Опис

 • LBS
 • Разговор
 • Следење
 • Безбедна зона на движење
 • Аларм
 • Предупредување за празна батерија
 • Далечинско исклучување
 • SOS повик кон ваш телефонски број

Технички спецификации

 • GSM: 850/900/1800/1900Mhz
 • GSM/GPS: MTK6261 UBx7020
 • GSM: 50 to 200M
 • Maximum altitude: 18000M
 • Battery: 3.7V 400mAh
 • Weight: 35.1g
 • Screen: 1,44″ touch screen.
 • Dimensions: 5.3cm (L) x 3.3cm (W) x 1.1cm (H)

 

Дополнителни Информации

Боја

Розева, Сина