РАКАВИЦИ ЗА ВЕЖБАЊЕ XD-83

549.00ден 1,100.00ден

Преглед на производот

• Ракавици кои се изработени од цврсти и издржливи
материјали за да издржат било каков тренинг.
• Тие го олеснуваат контролирањето на перформансите
на вежбите и спречуваат иритација на кожата.
• Ракавици кои нудат повеќе намени од кревање тегови
до возење велосипед.
• Величина: L

Категорија:

Опис