РАКАВИЦИ ЗА ВЕЖБАЊЕ

699.00ден 1,000.00ден

Преглед на производот

• Ракавици кои се изработени од цврсти и издржливи
материјали за да издржат било каков тренинг.
• Тие го олеснуваат контролирањето на перформансите
на вежбите и спречуваат иритација на кожата.
• Ракавици кои нудат повеќе намени од кревање тегови
до возење велосипед.
• Величина: L

(rakavici za vezbajne) (ракавици за вежбање)

Категорија:

Опис