РЕМЕНИ ЗА РАЦЕ ЗА ВЕЖБАЊЕ

559.00ден 1,200.00ден

Преглед на производот

• Подобрете ги техниките за кревање тежина со овие
ремени за раце.
• Се поставуваат под шипката така што спречуваат
лизгање на рацете.
• Димензии на производот: 52×4 cm.

(remen za race za vezbajne) (ремен за раце за вежбање)

Категорија:

Опис