Revoflex Xtreme ФИТНЕС СПРАВА

499.00ден 900.00ден

Преглед на производот

Revoflex Xtreme е совршен за мажите и за жените и со само 15 минути тренирање на ден добивате неверојатни резултати.

➡Со оваа справа можете да комбинирате 44 различни вежби за стомачни мускули, бицепси, трицепси, рамо, грб, задник, бутови и мн. повеќе.
➡Карактеристики:
Нуди до 6 нивоа на вежбање, со 44 различни вежби.
Обликувајте ги и зацврстете ги градите, грбот, рацете, рамењата и стомакот
само во едно движење.
Формирајте го вашето тело брзо, лесно.
Компактен за да можете да го однесете насекаде!
Димензии: 43 * 19 * 13см.

Категорија:

Опис