Сауна за чистење на лице

699.00ден 1,399.00ден

Преглед на производот

-Подобрување на постоечкиот тен на кожата, ја прави шармантна и атрактивна;

-Спречете го стареењето на кожата, подобрите го метаболизмот на кожата, направите ја кожата чиста и бела;

-Редовна секреција на маслото, спречување на појава на акни, отстранување на акни пред да предизвика повреда на кожата.

Категорија:

Опис

Osenjie е професионален синусен инхалатор на пареа и сауна за чистење на лице, ефективно го чисти лицето од црни наслаги, длабоко ја навлажнува кожата, лесено ја остстранува мртвата кожа.

Овој производ користи технологија за атомизација на јони, молекулите на водата се мали и лесно се апсорбираат вокожата. Испарувањето на дестилирана вода создава силна пареа во рок од 20 секунди.