SENCOR Батериска лампа SLL 12

 • Брза Достава

  Достава за 2-3 работни дена
 • Враќање на производ

  Потрошувачот има право да го замени производот што има соодветен квалитет во рок од 15 дена, доколку тој не одговара во однос на формата, големината, моделот, бојата, бројот или од други причини. Замената се врши ако производот не бил употребуван, ако е сочуван изгледот на производот, употребните својства, пломбите, фабричките етикети
 • Секога автентични

  Ние продаваме само 100% автентични производи
 • 100% Безбедно купување

  За нарачаните производи плаќате при приемот. Не Ви е потребна кредитна картичка за да направите нарачка.

290.00ден 500.00ден

Преглед на производот

 • Боја : црна/ сина
 • Отпорна на прав и вода
 • 3 LED диоди
 • Опсег на светлина 10-15 м
Категорија:

Опис

 • Батериска ламба отпорна на прав и вода
 • Боја : црна/ сина
 • 3 LED диоди
 • Работи во сите временски услови
 • Опсег на светлина 10-15 м
 • Работи на батерии : 4.5V, 3x D(R20)
 • Долготрајност на диодата-до 100 000 h
 • Издржливост на батерија: со LR20-90H
 • 2 години гаранција