SENCOR Батериска лампа SLL 40

 • Брза Достава

  Достава за 2-3 работни дена
 • Враќање на производ

  Потрошувачот има право да го замени производот што има соодветен квалитет во рок од 15 дена, доколку тој не одговара во однос на формата, големината, моделот, бојата, бројот или од други причини. Замената се врши ако производот не бил употребуван, ако е сочуван изгледот на производот, употребните својства, пломбите, фабричките етикети
 • Секога автентични

  Ние продаваме само 100% автентични производи
 • 100% Безбедно купување

  За нарачаните производи плаќате при приемот. Не Ви е потребна кредитна картичка за да направите нарачка.

490.00ден 900.00ден

Преглед на производот

 • Боја: црна
 • 3 LED диоди
 • Изработена од алуминиум
 • Опсег на светлина 50 м
Категорија:

Опис

 • Батериска ламба изработена од алуминиум
 • Боја: црна
 • Отпорна на прав и вода со 3 LED диоди
 • Работи во сите временски услови
 • Опсег на светлина 50 м
 • Работи на батерии : 1.5v,1x AA (R6)
 • Долготрајност на диодата-1 W до 50 000 h
 • Издржливост на батерија: со LR03-2H
 • 2 години гаранција