SENCOR Батериска лампа SLL 51

 • Брза Достава

  Достава за 2-3 работни дена
 • Враќање на производ

  Потрошувачот има право да го замени производот што има соодветен квалитет во рок од 15 дена, доколку тој не одговара во однос на формата, големината, моделот, бојата, бројот или од други причини. Замената се врши ако производот не бил употребуван, ако е сочуван изгледот на производот, употребните својства, пломбите, фабричките етикети
 • Секога автентични

  Ние продаваме само 100% автентични производи
 • 100% Безбедно купување

  За нарачаните производи плаќате при приемот. Не Ви е потребна кредитна картичка за да направите нарачка.

340.00ден 600.00ден

Преглед на производот

 • Боја : црна/сива
 • 1 LED диода
 • Работи во сите временски услови
 • Подесив ластик
Категорија:

Опис

 • Батериска ламба за на глава отпорна на прав и вода
 • Боја : црна/сива
 • 1 LED диода
 • Работи во сите временски услови
 • Подесив ластик
 • 3 начини на работа: 50%,100%,и треперење
 • Батерии : 3 x ААА (R03)
 • 2 години гаранција