SENCOR Фигаро за коса SHS 2001

 • Брза Достава

  Достава за 2-3 работни дена
 • Враќање на производ

  Потрошувачот има право да го замени производот што има соодветен квалитет во рок од 15 дена, доколку тој не одговара во однос на формата, големината, моделот, бојата, бројот или од други причини. Замената се врши ако производот не бил употребуван, ако е сочуван изгледот на производот, употребните својства, пломбите, фабричките етикети
 • Секога автентични

  Ние продаваме само 100% автентични производи
 • 100% Безбедно купување

  За нарачаните производи плаќате при приемот. Не Ви е потребна кредитна картичка за да направите нарачка.

649.00ден 1,100.00ден

Преглед на производот

 • Боја: Црна/Виолетова
 • Округла четка со мешани четкици
 • Заштита од прегрејување
 • Јачина : 400 W
Категорија:

Опис

 • Боја: Црна/Виолетова
 • 2 степени на температура 200 / 400 W
 • Кукица за обесување
 • Заштита од прегрејување
 • Помагало за одложување
 • Округла четка со мешани четкици ᴓ 21мм
 • Приклучна сила : 400 W
 • 2 години гаранција