SENCOR Фигаро за коса SHS 7401WH

 • Брза Достава

  Достава за 2-3 работни дена
 • Враќање на производ

  Потрошувачот има право да го замени производот што има соодветен квалитет во рок од 15 дена, доколку тој не одговара во однос на формата, големината, моделот, бојата, бројот или од други причини. Замената се врши ако производот не бил употребуван, ако е сочуван изгледот на производот, употребните својства, пломбите, фабричките етикети
 • Секога автентични

  Ние продаваме само 100% автентични производи
 • 100% Безбедно купување

  За нарачаните производи плаќате при приемот. Не Ви е потребна кредитна картичка за да направите нарачка.

1,290.00ден 1,800.00ден

Преглед на производот

– Моќ 1000 W
– Тип – Фигаро со врел воздух
– 3 додатоци кои се менуваат
– Копче за ладен воздух

Категорија:

Опис

 • 2 температури
 • Копче за ладен воздух
 • Индикаторско светло
 • 3 додатоци кои се менуваат
 • Штипки за виткање (дијаметар 18 mm, работна површина 115 mm)
 • Округла четка (дијаметар 20 mm, работна површина 95 mm)
 • Голема округла четка (дијаметар 31 mm, работна површина 110 mm)
 • Брзо и лесно заменување на додатоците
 • Заштита од прегревање
 • Моќ 1000 W
 • Тип – Фигаро со врел воздух
 • Варијабилна температура
 • Сребрена боја
 • 2 години гаранција