SENCOR Фигаро за коса SHS 7603

 • Брза Достава

  Достава за 2-3 работни дена
 • Враќање на производ

  Потрошувачот има право да го замени производот што има соодветен квалитет во рок од 15 дена, доколку тој не одговара во однос на формата, големината, моделот, бојата, бројот или од други причини. Замената се врши ако производот не бил употребуван, ако е сочуван изгледот на производот, употребните својства, пломбите, фабричките етикети
 • Секога автентични

  Ние продаваме само 100% автентични производи
 • 100% Безбедно купување

  За нарачаните производи плаќате при приемот. Не Ви е потребна кредитна картичка за да направите нарачка.

829.00ден 1,400.00ден

Преглед на производот

 • Боја: Црна/Виолетова
 • Брзо загревање
 • Температура од 140 до 200°C
 • Јачина : 13 W
Категорија:

Опис

 • Боја: Црна/Виолетова
 • Лизгачки прекинувач со контролно светло
 • 2 температури
 • Брзо загревање
 • Температурата од 140- 200°C
 • Мала цевка со дијаметар 19мм
 • За прекрасно дизајнирани сјајни локни
 • Заштита за прсти
 • Кабелот се врти за поголемо движење
 • Гумен кабел ,отпорен на топлина
 • Приклучна сила : 13 W
 • 2 години гаранција