SENCOR Блендер SBL 2207TQ

 • Брза Достава

  Достава за 2-3 работни дена
 • Враќање на производ

  Потрошувачот има право да го замени производот што има соодветен квалитет во рок од 15 дена, доколку тој не одговара во однос на формата, големината, моделот, бојата, бројот или од други причини. Замената се врши ако производот не бил употребуван, ако е сочуван изгледот на производот, употребните својства, пломбите, фабричките етикети
 • Секога автентични

  Ние продаваме само 100% автентични производи
 • 100% Безбедно купување

  За нарачаните производи плаќате при приемот. Не Ви е потребна кредитна картичка за да направите нарачка.

1,759.00ден 2,400.00ден

Преглед на производот

 • Боја: бела / сина
 • Моќност на моторот (max):300 W
 • Тивка работа (SilentPower)
 • 2 сада со волумен : 0,6л и 0,3л
Категорија:

Опис

 • Идеален за подготовка на свежо овошје, коктели,супи,бебешка храна,сосови,супи.
 • Моќност на моторот (max):300 W
 • 2 сада со волумен : 0,6л и 0,3л
 • Садовите освен за блендирање служат и за транспортирање на смудито
 • Капаците се со вградена помошна цевка, оневозможуваат потурање со сокот.
 • Тивка работа (SilentPower)
 • Шишињата ,капаците и ножевите може да се мијат во машина за садови
 • Ножевите се од висококвалитени нерѓосувачки челик од титаниум:
  -оневозможуваат загуба на витамините
  – штитат од оксидација на нутри смудито
 • Работи на напон од: 220-240V,50-60H
 • 2 години гаранција