SENCOR Блендер SBL 3207GG

 • Брза Достава

  Достава за 2-3 работни дена
 • Враќање на производ

  Потрошувачот има право да го замени производот што има соодветен квалитет во рок од 15 дена, доколку тој не одговара во однос на формата, големината, моделот, бојата, бројот или од други причини. Замената се врши ако производот не бил употребуван, ако е сочуван изгледот на производот, употребните својства, пломбите, фабричките етикети
 • Секога автентични

  Ние продаваме само 100% автентични производи
 • 100% Безбедно купување

  За нарачаните производи плаќате при приемот. Не Ви е потребна кредитна картичка за да направите нарачка.

2,139.00ден 3,000.00ден

Преглед на производот

 • Боја: пастелно зелена
 • Моќност на моторот (max): 600 W
 • Тивка работа (SilentPower)
 • 2 сада со волумен : 0,6л и 0,3л
Категорија:

Опис

 • Боја: пастелно зелена
 • 2 сада за блендирање(0,6л 0,3л)
 • Моќност на моторот (max): 600 W
 • Лесно за чистење
 • Садовите освен за блендирање служат и за транспортирање на смудито
 • Ножевите се од висококвалитени нерѓосувачки челик од титаниум:
  -оневозможуваат загуба на витамините
  –штитат од оксидација на нутри смудито
 • Тивка работа (SilentPower)
 • 2 години гаранција