SENCOR Блендер SBL 3272RD

 • Брза Достава

  Достава за 2-3 работни дена
 • Враќање на производ

  Потрошувачот има право да го замени производот што има соодветен квалитет во рок од 15 дена, доколку тој не одговара во однос на формата, големината, моделот, бојата, бројот или од други причини. Замената се врши ако производот не бил употребуван, ако е сочуван изгледот на производот, употребните својства, пломбите, фабричките етикети
 • Секога автентични

  Ние продаваме само 100% автентични производи
 • 100% Безбедно купување

  За нарачаните производи плаќате при приемот. Не Ви е потребна кредитна картичка за да направите нарачка.

2,579.00ден 3,400.00ден

Преглед на производот

 • Боја: црвена
 • Моќност на моторот (max): 250 W
 • Број на брзини за лесно ракување: 2
 • Волумен на садот: 0.8 l
Категорија:

Опис

 • Боја: црвена
 • Број на брзини за лесно ракување: 2 (0/1/2/импулс)
 • Волумен на садот: 0.8 l
 • Инокс ножеви х2
 • Функција за дробење на мраз
 • Погоден и за Smoothie
 • Капак со отвор за дополнување
 • Додаток за сецкање на тревки и зачини
 • Гумени додатоци кои не се лизгаат
 • Моќност на моторот (max): 250 W
 • 2 години гаранција