SENCOR Мелница за кафе SCG 5050BK

 • Брза Достава

  Достава за 2-3 работни дена
 • Враќање на производ

  Потрошувачот има право да го замени производот што има соодветен квалитет во рок од 15 дена, доколку тој не одговара во однос на формата, големината, моделот, бојата, бројот или од други причини. Замената се врши ако производот не бил употребуван, ако е сочуван изгледот на производот, употребните својства, пломбите, фабричките етикети
 • Секога автентични

  Ние продаваме само 100% автентични производи
 • 100% Безбедно купување

  За нарачаните производи плаќате при приемот. Не Ви е потребна кредитна картичка за да направите нарачка.

2,749.00ден 3,200.00ден

Преглед на производот

 • Боја: црна
 • Брзо и прецизно мелење
 • Тежина: 1,5 кг
 • Лесно управување
Категорија:

Опис

 • Регулатор на износот за поставување на делови од 2 до 12 чаши со функција за автоматско исклучување
 • Транспарентен бункер содржи до 180 грама кафе
 • Прекинувач за вклучување / исклучување за работа
 • Влезна моќност: 110 W
 • Напон и фреквенција: 220-240 V, 50/60 Hz
 • Димензии (ширина x длабочина x висина): 23 x 10,5 x 17 cm
 • Брзо и прецизно мелење
 • Тежина: 1,5 кг
 • Боја: црна
 • 2 години гаранција