SENCOR Будилник SDC 4400W

 • Брза Достава

  Достава за 2-3 работни дена
 • Враќање на производ

  Потрошувачот има право да го замени производот што има соодветен квалитет во рок од 15 дена, доколку тој не одговара во однос на формата, големината, моделот, бојата, бројот или од други причини. Замената се врши ако производот не бил употребуван, ако е сочуван изгледот на производот, употребните својства, пломбите, фабричките етикети
 • Секога автентични

  Ние продаваме само 100% автентични производи
 • 100% Безбедно купување

  За нарачаните производи плаќате при приемот. Не Ви е потребна кредитна картичка за да направите нарачка.

1,099.00ден 1,300.00ден

Преглед на производот

 • Радио будилник
 • Боја: бела
 • USB полнач
 • Двоен аларм
Категорија:

Опис

 • Радио будилник
 • Боја: бела
 • USB полнач 5 V / 1000 mA
 • LED Ноќно Светло
 • LED дисплеј од килибар 2,3 cm (0.9 “)
 • Поставување на осветленоста на екранот
 • Двоен аларм
 • Будилник за будење
 • Одложете
 • Резервна батерија за часовникот CR-2032 1 x 3 V (не е вклучена)
 • Моќност: AC 100-240 V, 50/60 Hz
 • Димензии: 135 x 68 x 60 mm
 • Тежина: 260 g (вклучувајќи AC/DC адаптер)
 • 2 години гаранција