SENCOR Одвлажнувач SDH 1020WH

 • Брза Достава

  Достава за 2-3 работни дена
 • Враќање на производ

  Потрошувачот има право да го замени производот што има соодветен квалитет во рок од 15 дена, доколку тој не одговара во однос на формата, големината, моделот, бојата, бројот или од други причини. Замената се врши ако производот не бил употребуван, ако е сочуван изгледот на производот, употребните својства, пломбите, фабричките етикети
 • Секога автентични

  Ние продаваме само 100% автентични производи
 • 100% Безбедно купување

  За нарачаните производи плаќате при приемот. Не Ви е потребна кредитна картичка за да направите нарачка.

12,589.00ден 14,300.00ден

Преглед на производот

– Абсорбирана влага 10 l / 24 h
– Моќност: 340 W
– Капацитет на канистерот за вода: 2.1 l
– Оперативна температура 5 °C – 32 °C

Категорија:

Опис

 • Абсорбирана влага 10 l / 24 h
 • Моќност: 340 W
 • Капацитет на канистерот за вода: 2.1 l
 • Оперативна температура 5 °C – 32 °C
 • Подесувачки степен на влага 35–85 % по 5 %
 • За простории до 31 m2
 • Тивка работа
 • Автоматски контролен систем
 • Електронски контролен панел
 • Контролен систем на канистер – Автоматски прекин со работа кога канистерот е полн
 • Филтер кој се отстранува и мие
 • Auto-Restart ако дојде до прекин на струја
 • Defrost автоматска функција
 • Еколошки фреон R290
 • Гаранција 2 години