SENCOR Фритеза без масло SFR 5320WH

 • Брза Достава

  Достава за 2-3 работни дена
 • Враќање на производ

  Потрошувачот има право да го замени производот што има соодветен квалитет во рок од 15 дена, доколку тој не одговара во однос на формата, големината, моделот, бојата, бројот или од други причини. Замената се врши ако производот не бил употребуван, ако е сочуван изгледот на производот, употребните својства, пломбите, фабричките етикети
 • Секога автентични

  Ние продаваме само 100% автентични производи
 • 100% Безбедно купување

  За нарачаните производи плаќате при приемот. Не Ви е потребна кредитна картичка за да направите нарачка.

6,499.00ден 7,650.00ден

Преглед на производот

– Капацитет 3 l
– Моќност: 1,400 W
– LED дисплеј
– Спремна за употреба под 3 минути

Категорија:

Опис

 • Капацитет 3 l
 • Моќност: 1,400 W
 • LED дисплеј
 • Touch control сензори
 • Спремна за употреба под 3 минути
 • 6 вклучени сетови за печење
  • пржени компирчиња
  • пекарски компир
  • хамбургери
  • пилешко
  • риба
  • мафини
 • Контрола на температура од 60 ° C – 200 ° C
 • Систем за печење / пржење без масло
  • Поздрава алтернатива од традиционалните пржени јадења
  • Без изгорено масло
  • Помалку миризба
 • Специјална технологија за насочување на топлиот воздух
 • Сигурносно заклучување за да не се отсрани пекачот
 • Дел за пржење кој лесно се отстранува заради чистење
 • Антитермичка обвивка на фритезата
 • Не смее да се мие во машина за садови
 • Тајмер
 • Гаранција 2 години