SENCOR Машина за режење SFS 1001GR

 • Брза Достава

  Достава за 2-3 работни дена
 • Враќање на производ

  Потрошувачот има право да го замени производот што има соодветен квалитет во рок од 15 дена, доколку тој не одговара во однос на формата, големината, моделот, бојата, бројот или од други причини. Замената се врши ако производот не бил употребуван, ако е сочуван изгледот на производот, употребните својства, пломбите, фабричките етикети
 • Секога автентични

  Ние продаваме само 100% автентични производи
 • 100% Безбедно купување

  За нарачаните производи плаќате при приемот. Не Ви е потребна кредитна картичка за да направите нарачка.

2,599.00ден 3,000.00ден

Преглед на производот

Отстранлив челичен диск за режење (170 мм)
– Варијабилна дебелина на режење (1-15 мм)
– Склоплив

Категорија:

Опис

 • Отстранлив челичен диск за режење (170 мм)
 • Варијабилна дебелина на режење (1-15 мм)
 • Склоплив
 • Стабилизатор на храната (129 x 84 мм) со пинови за држење на храната и лизгање додека се сече
 • Опција за отстранување на стабилизаторот за режење на поголеми парчиња храна
 • Одвојувачки делови за полесно чистење и миење
 • Интегриран заштитник за прстите
 • Механизам за безбедност на деца
 • Место за складирање на кабелот
 • Нелизгачки ногарки
 • Моќност 100 W
 • Димензии (ШxДxВ): 339 x 246 x 206
 • Димензии кога е склопен (ШxДxВ): 339 x 109 x 206
 • Тежина: 1.98 kg
 • Материјал: Пластика
 • Подесување на агол
 • Боја – Бела
 • Тежина – 2 kg
 • Гаранција 2 години