SENCOR Машина за режење SFS 4050SS

 • Брза Достава

  Достава за 2-3 работни дена
 • Враќање на производ

  Потрошувачот има право да го замени производот што има соодветен квалитет во рок од 15 дена, доколку тој не одговара во однос на формата, големината, моделот, бојата, бројот или од други причини. Замената се врши ако производот не бил употребуван, ако е сочуван изгледот на производот, употребните својства, пломбите, фабричките етикети
 • Секога автентични

  Ние продаваме само 100% автентични производи
 • 100% Безбедно купување

  За нарачаните производи плаќате при приемот. Не Ви е потребна кредитна картичка за да направите нарачка.

4,859.00ден 5,300.00ден

Преглед на производот

– Отстранлив челичен диск за режење (дијаметар 190 мм)
– Варијабилна дебелина на режење (1-15 мм)
– Интегриран заштитник за прстите

Категорија:

Опис

 • Отстранлив челичен диск за режење (дијаметар 190 мм)
 • Варијабилна дебелина на режење (1-15 мм)
 • Стабилизатор на храната (155 x 82 мм) со пинови за држење на храната и лизгање додека се сече
 • Опција за отстранување на стабилизаторот за режење на поголеми парчиња храна
 • Одвојувачки делови за полесно чистење и миење
 • Интегриран заштитник за прстите
 • Место за складирање на кабелот
 • Нелизгачки ногарки
 • Моќност 150 W
 • Димензии (ШxДxВ): 372 x 235 x 267 mm
 • Материјал: Целосно метално тело
 • Боја – Сребрена
 • Гаранција 2 години