SENCOR Прочистувач на воздух SHA 8400WH

 • Брза Достава

  Достава за 2-3 работни дена
 • Враќање на производ

  Потрошувачот има право да го замени производот што има соодветен квалитет во рок од 15 дена, доколку тој не одговара во однос на формата, големината, моделот, бојата, бројот или од други причини. Замената се врши ако производот не бил употребуван, ако е сочуван изгледот на производот, употребните својства, пломбите, фабричките етикети
 • Секога автентични

  Ние продаваме само 100% автентични производи
 • 100% Безбедно купување

  За нарачаните производи плаќате при приемот. Не Ви е потребна кредитна картичка за да направите нарачка.

8,500.00ден 9,600.00ден

Преглед на производот

 • Површина: 20-40м2
 • Бучавост: 30dB
 • Ниво на филтрирање: 3
 • Брзини на работа: 3

Опис

 • Елегантно и ефикасно решение за подобрување на квалитетот на воздухот во домот
 • 3-чекори филтрација која обезбедува највисока можна ефикасност
  – Филтер за прилив: ги фаќа крупните честички на прав и алергените
  – Јаглероден филтер: апсорбира формалдехид, бензен и други штетни гасови
  – HEPA филтер: фаќа честички од прав, чад, гасови и други алергиски честички
 • Погоден за прочистување на 20-40м2
 • 3 брзини на чистење
 • Автоматскиот тајмер за исклучување може да се постави на 2, 4 и 8 часа
 • Лесен за замена на филтерот
 • Времетраење на УВ лампата: 20.000 часа (повеќе од 5 години со стандардна работа)
 • Ниво на бучава: 30 dB (A) (спална соба), 40 dB (A) (тивка градина), 50 dB (A) (шума)
 • Влезна моќност: 55 W
 • Димензии (ширина × длабочина × висина): 324 × 162 × 409 мм
 • 2 години гаранциј