SENCOR Рачен пасатор SHB 4110WH

 • Брза Достава

  Достава за 2-3 работни дена
 • Враќање на производ

  Потрошувачот има право да го замени производот што има соодветен квалитет во рок од 15 дена, доколку тој не одговара во однос на формата, големината, моделот, бојата, бројот или од други причини. Замената се врши ако производот не бил употребуван, ако е сочуван изгледот на производот, употребните својства, пломбите, фабричките етикети
 • Секога автентични

  Ние продаваме само 100% автентични производи
 • 100% Безбедно купување

  За нарачаните производи плаќате при приемот. Не Ви е потребна кредитна картичка за да направите нарачка.

1,080.00ден 1,400.00ден

Преглед на производот

Моќност 400 W
– Тивка работа на моторот
– 2 брзини

Категорија:

Опис

 • Моќност 400 W
 • Тивка работа на моторот
 • 2 брзини
 • Егрономска рачка
 • Челично сечило
 • Сад за миксирање со мерки, капацитет 500 мл
 • Боја – бела
 • Тежина – 0,9 kg
 • Гаранција 2 години