SENCOR Сецко SHB 4310

 • Брза Достава

  Достава за 2-3 работни дена
 • Враќање на производ

  Потрошувачот има право да го замени производот што има соодветен квалитет во рок од 15 дена, доколку тој не одговара во однос на формата, големината, моделот, бојата, бројот или од други причини. Замената се врши ако производот не бил употребуван, ако е сочуван изгледот на производот, употребните својства, пломбите, фабричките етикети
 • Секога автентични

  Ние продаваме само 100% автентични производи
 • 100% Безбедно купување

  За нарачаните производи плаќате при приемот. Не Ви е потребна кредитна картичка за да направите нарачка.

1,450.00ден 1,700.00ден

Преглед на производот

 • Боја: бела
 • Моќност на моторот (max): 300 W
 • Моментално вклучување
 • Капацитет на садот за сечкање: 650 ml
Категорија:

Опис

 • Боја: бела
 • Моќност на моторот (max): 300 W
 • Капацитет на садот за сечкање: 650 ml
 • Универзален нож од инокс
 • Моментално вклучување
 • Многу брзо и прецизно сецкање и дробење
 • Погоден за месо, сирење,зеленчук
 • Силиконска нелизгачка основа
 • 2 години гаранција