SENCOR Рачен пасатор SHB 4450WH

 • Брза Достава

  Достава за 2-3 работни дена
 • Враќање на производ

  Потрошувачот има право да го замени производот што има соодветен квалитет во рок од 15 дена, доколку тој не одговара во однос на формата, големината, моделот, бојата, бројот или од други причини. Замената се врши ако производот не бил употребуван, ако е сочуван изгледот на производот, употребните својства, пломбите, фабричките етикети
 • Секога автентични

  Ние продаваме само 100% автентични производи
 • 100% Безбедно купување

  За нарачаните производи плаќате при приемот. Не Ви е потребна кредитна картичка за да направите нарачка.

2,999.00ден 3,400.00ден

Преглед на производот

– Active Speed Button Технологија
– TITANIUM 6 Сечиво
– Екстра тивок 800 W Мотор

Категорија:

Опис

 • Active Speed Button Технологија
 • TITANIUM 6 Сечиво
 • Екстра тивок 800 W Мотор
 • Контрола на брзина
 • Ергономична рачка
 • Челичен приклучок кој блендира и жешка храна
 • 800ml сад за пасирање со капак
 • 500ml сецко со челично сечило и капак
 • Должина на кабел: 1.2 m
 • Боја – Бела
 • Тежина – 1,9 kg
 • Гаранција 2 години