SENCOR Фен SHD 108VT

 • Брза Достава

  Достава за 2-3 работни дена
 • Враќање на производ

  Потрошувачот има право да го замени производот што има соодветен квалитет во рок од 15 дена, доколку тој не одговара во однос на формата, големината, моделот, бојата, бројот или од други причини. Замената се врши ако производот не бил употребуван, ако е сочуван изгледот на производот, употребните својства, пломбите, фабричките етикети
 • Секога автентични

  Ние продаваме само 100% автентични производи
 • 100% Безбедно купување

  За нарачаните производи плаќате при приемот. Не Ви е потребна кредитна картичка за да направите нарачка.

1,060.00ден 1,300.00ден

Преглед на производот

 • Боја: црна/виолетова
 • Заштита од прегрејување
 • Насочувач за воздух и дифузер
 • Приклучна сила : 2000 W
Категорија:

Опис

 • Боја: црна/виолетова
 • 2 брзини,3 нивоа на температура
 • Јонизатор-не дозволува оштетување,ја прави косата помазна и посјајна,отстранува електрицитет
 • Вклучен е насочувач за воздух и дифузер (12,8 цм-дијаметар)
 • Гумирана рачка
 • Можност за закачување
 • Термостат
 • Работи на напон од: 230 V, 50,60 Hz
 • Моќност од : 2000 W
 • Должина на кабел: 1.7м
 • 2 години гаранција