SENCOR Фен SHD 8270VT

 • Брза Достава

  Достава за 2-3 работни дена
 • Враќање на производ

  Потрошувачот има право да го замени производот што има соодветен квалитет во рок од 15 дена, доколку тој не одговара во однос на формата, големината, моделот, бојата, бројот или од други причини. Замената се врши ако производот не бил употребуван, ако е сочуван изгледот на производот, употребните својства, пломбите, фабричките етикети
 • Секога автентични

  Ние продаваме само 100% автентични производи
 • 100% Безбедно купување

  За нарачаните производи плаќате при приемот. Не Ви е потребна кредитна картичка за да направите нарачка.

2,630.00ден 2,700.00ден

Преглед на производот

 • Боја: црна
 • Професионален AC мотор
 • Приклучна сила 2200 W
 • 2 брзини
Категорија:

Опис

 • Боја: црна
 • Професионален AC мотор
 • Приклучна сила 2200 W
 • 3 нивоа на енергија (ниска, средна и висока температура)
 • 2 брзини (нежна и силна струја на воздух)
 • Cool Shot функција (обезбедува интензивна струја на ладен воздух)
 • Функцијата на јонизација генерира негативни јони (слична на воздухот по дожд):
  – гарантира посилна и блескава коса
  – овозможува побрзо сушење
  – го намалува статичкиот електрицитет
  – го спречува оштетувањето на косата
 • Ергономски обликувана рачка со оптимален распоред на контролните елементи за левата и десната рака
 • Отстранлива задна решетка за полесно чистење
 • Висечка јамка
 • Термичкиот осигурувач го штити моторот од прегревање
 • Додатоци: воздушна млазница, дифузер (дијаметар од 125 mm)
 • Должина на кабелот за напојување: 3,5 m
 • Димензии (д x д x в): 230 x 91 x 275 mm
 • Тежина: 731 g
 • 2 години гаранција