SENCOR Навлажнувач на воздух SHF 2050BL

 • Брза Достава

  Достава за 2-3 работни дена
 • Враќање на производ

  Потрошувачот има право да го замени производот што има соодветен квалитет во рок од 15 дена, доколку тој не одговара во однос на формата, големината, моделот, бојата, бројот или од други причини. Замената се врши ако производот не бил употребуван, ако е сочуван изгледот на производот, употребните својства, пломбите, фабричките етикети
 • Секога автентични

  Ние продаваме само 100% автентични производи
 • 100% Безбедно купување

  За нарачаните производи плаќате при приемот. Не Ви е потребна кредитна картичка за да направите нарачка.

2,499.00ден 2,900.00ден

Преглед на производот

– Оптимално за простории до 35 m2
– Оперативно време до 16 часа без надополнување на вода
– Навлажнување 250 ml/h

Категорија:

Опис

 • Висока фреквенција на ултразвучниот осцилатор (2.4 MHz)
 • Оптимално за простории до 35 m2
 • Оперативно време до 16 часа без надополнување на вода
 • Навлажнување 250 ml/h
 • Специјален филтер за спречување на каманец
 • Продуцира ладна пареа која не влијае на температурата во собата
 • Бесшумна операција (погодна за спални соби)
 • Променлива моќ на навлажнување
 • Канистер со капацитет од 4 l.
 • Светлосен сигнал за потреба од вода
 • 360° ротирачка пареа
 • Автоматско исклучување кога нема вода во канистерот или кога истиот е изваден
 • Нелизгачки ногарки
 • Ниво на бучава <35 dB
 • Моќност: 25 W
 • Должина на кабел: 1.9 m
 • Димензии (Ш×Д×В): 280 × 220 × 200
 • Тежина: 1.2 kg
 • Боја – Сина
 • Гаранција 2 години