SENCOR Пегла за коса SHI 1100BK

 • Брза Достава

  Достава за 2-3 работни дена
 • Враќање на производ

  Потрошувачот има право да го замени производот што има соодветен квалитет во рок од 15 дена, доколку тој не одговара во однос на формата, големината, моделот, бојата, бројот или од други причини. Замената се врши ако производот не бил употребуван, ако е сочуван изгледот на производот, употребните својства, пломбите, фабричките етикети
 • Секога автентични

  Ние продаваме само 100% автентични производи
 • 100% Безбедно купување

  За нарачаните производи плаќате при приемот. Не Ви е потребна кредитна картичка за да направите нарачка.

1,099.00ден 1,400.00ден

Преглед на производот

Брзо загревање
– Титаниумска подлога на металните плочки за пеглање
– Тенок дизајн
– Две температури: 180 and 200 ° C

Категорија:

Опис

 • Брзо загревање
 • Титаниумска подлога на металните плочки за пеглање
 • Тенок дизајн
 • Две температури: 180 and 200 ° C
 • Загревање до 180 ° C: 1 min
 • Загревање до 220 ° C: 2 min
 • Тежина 235 g
 • 360 ° корен на кабел за да не се замрсува
 • Должина на кабел 180 cm
 • LED копче за вклучување
 • Технологија на пеглање со пасивна јонизација
 • Димензии (Ш x Д x В): 285 x 32 x 36 mm
 • Гаранција 2 години