SENCOR Соковник SJE 741 SS

 • Брза Достава

  Достава за 2-3 работни дена
 • Враќање на производ

  Потрошувачот има право да го замени производот што има соодветен квалитет во рок од 15 дена, доколку тој не одговара во однос на формата, големината, моделот, бојата, бројот или од други причини. Замената се врши ако производот не бил употребуван, ако е сочуван изгледот на производот, употребните својства, пломбите, фабричките етикети
 • Секога автентични

  Ние продаваме само 100% автентични производи
 • 100% Безбедно купување

  За нарачаните производи плаќате при приемот. Не Ви е потребна кредитна картичка за да направите нарачка.

2,680.00ден 3,200.00ден

Преглед на производот

 • Моќност на моторот (max): 400 W
 • Лесно чистење
 • Голем отвор за ставање на цело овошје
 • Волумен на садот за густиш: 1,2 l
Категорија:

Опис

 • Соковник со висококвалитетно куќиште од inox
 • Моќност на моторот (max): 400 W
 • Голем отвор за ставање на цело овошје (65mm Ø)
 • Прави сок од јаболка , моркови и др. овошја , зеленчуци, без нивно претходно ситнење
 • Одлив на сокот низ отвор
 • 2 степени на сила (0-1-(11000 вртежи/мин)-2-(13000 втрежи/мин) за меко или тврдо овошје
 • Заклучување со безбедносен прекинувач
 • Едноставен за чистење : сите делови се мијат во машина за садови
 • Висока стабилност заради гумените нозе
 • Автоматско исфрлање на густишот
 • Голема , одстранива посуда за густиш 1,2 л
 • Тројна заштита
 • Лесно чистење
 • Соковникот почнува да работи само ако е правилно наместен
 • Автоматско исклучување во случај на отварање на капакот
 • Автоматско исклучување во случај на прегрејување
 • Простор за скадирање на кабелот
 • 2 години гаранција