SENCOR Пегла SSI 2027 BL

 • Брза Достава

  Достава за 2-3 работни дена
 • Враќање на производ

  Потрошувачот има право да го замени производот што има соодветен квалитет во рок од 15 дена, доколку тој не одговара во однос на формата, големината, моделот, бојата, бројот или од други причини. Замената се врши ако производот не бил употребуван, ако е сочуван изгледот на производот, употребните својства, пломбите, фабричките етикети
 • Секога автентични

  Ние продаваме само 100% автентични производи
 • 100% Безбедно купување

  За нарачаните производи плаќате при приемот. Не Ви е потребна кредитна картичка за да направите нарачка.

949.00ден 1,400.00ден

Преглед на производот

 • Боја :бело/ сина
 • Индикатор на температура
 • Приклучна сила : 1600 W
 • Прозирен резервоар за вода 200 мл
Категорија:

Опис

 • Пегла на пареа
 • Површина за пеглање од нерѓосувачки челик
 • Моќност од : 1600W max
 • 3 начина за пареа
 • Променлива контрола на температурата
 • Опремена со функција на пареа
 • Опција за самочистење
 • Транспарентен резервоар за вода-200 ml
 • Индикаторско  светло
 • Работи на напон од: 230 V, 50 Hz,
 • Димензии (Ш x В x Д): 260 x 125 x 99 mm
 • Тежина: 0,65 кг
 • 2 години гаранција