SENCOR Пегла на пареа SSI 2400GR

 • Брза Достава

  Достава за 2-3 работни дена
 • Враќање на производ

  Потрошувачот има право да го замени производот што има соодветен квалитет во рок од 15 дена, доколку тој не одговара во однос на формата, големината, моделот, бојата, бројот или од други причини. Замената се врши ако производот не бил употребуван, ако е сочуван изгледот на производот, употребните својства, пломбите, фабричките етикети
 • Секога автентични

  Ние продаваме само 100% автентични производи
 • 100% Безбедно купување

  За нарачаните производи плаќате при приемот. Не Ви е потребна кредитна картичка за да направите нарачка.

849.00ден 1,300.00ден

Преглед на производот

– Моќност 1,300 W
– Керамичко дно за пеглање
– Лесен за полнење, транспарентен канистер за вода (180 ml)

Категорија:

Опис

 • Моќност 1,300 W
 • Керамичко дно за пеглање
 • Лесен за полнење, транспарентен канистер за вода (180 ml)
 • Контрола на температура
 • Self-cleaning систем за отсранување на остатоци
 • Опција за вертикално пуштање на пареа
 • Турбо пареа
 • Копче за прскање
 • Индикаторски светла за контролите
 • Крајот на кабелот спречува виткање и заплеткување
 • Контејнер за полнење
 • Должина на кабел: 1.9 m
 • Димензии (Д×Ш×В): 298 × 128 × 152 mm
 • Тежина: 1.2 kg
 • Непрекината пареа: 8-15 g/min
 • Боја – зелена
 • Гаранција 2 години