SENCOR Пегла SSI 5420RD

 • Брза Достава

  Достава за 2-3 работни дена
 • Враќање на производ

  Потрошувачот има право да го замени производот што има соодветен квалитет во рок од 15 дена, доколку тој не одговара во однос на формата, големината, моделот, бојата, бројот или од други причини. Замената се врши ако производот не бил употребуван, ако е сочуван изгледот на производот, употребните својства, пломбите, фабричките етикети
 • Секога автентични

  Ние продаваме само 100% автентични производи
 • 100% Безбедно купување

  За нарачаните производи плаќате при приемот. Не Ви е потребна кредитна картичка за да направите нарачка.

1,229.00ден 1,800.00ден

Преглед на производот

 • Боја :бело/ црвена
 • Индикатор на температура
 • Приклучна сила : 2200 W
 • Прозирен резервоар за вода 260 мл
Категорија:

Опис

 • Специјална површина за пеглање керамика
 • Променлива контрола на температурата
 • 3-начина за пареа
 • Вертикална пареа
 • Опремена со функција на пареа
 • Опција за самочистење
 • Заштита од протекување
 • Транспарентен резервоар за вода-260 ml
 • Должина на кабел: 1,9 м
 • Индикаторско светло за постигната температура
 • 230 V, 50 Hz, 2 200 W
 • Димензии (Ш x В x Д): 298 x 152 x 128 mm
 • Тежина: 1,2 кг
 • 2 години гаранција