SENCOR Пегла SSI 9000BK

 • Брза Достава

  Достава за 2-3 работни дена
 • Враќање на производ

  Потрошувачот има право да го замени производот што има соодветен квалитет во рок од 15 дена, доколку тој не одговара во однос на формата, големината, моделот, бојата, бројот или од други причини. Замената се врши ако производот не бил употребуван, ако е сочуван изгледот на производот, употребните својства, пломбите, фабричките етикети
 • Секога автентични

  Ние продаваме само 100% автентични производи
 • 100% Безбедно купување

  За нарачаните производи плаќате при приемот. Не Ви е потребна кредитна картичка за да направите нарачка.

2,749.00ден 3,300.00ден

Преглед на производот

Моќ 2 700 W
– Дигитален дисплеј за подесување на најповолната температура и пареа за секаков вид на материјал
– Керамичка плоча
– Лесен за полнење канистер (капацитет 300 ml)

Категорија:

Опис

 • Моќ 2 700 W
 • Дигитален дисплеј за подесување на најповолната температура и пареа за секаков вид на материјал
 • Керамичка плоча
 • Лесен за полнење канистер (капацитет 300 ml)
 • Контрола на температура
 • Систем за самочистење од калцификати
 • Anti-Calc систем за превенција на каменец во дупките за пареа
 • Drip-Stop функција
 • Вертикална пареа
 • Копче за прскање
 • Сад за полнење вклучен
 • Должина на кабел: 3 m
 • Димензии (Д × Ш × В): 310 × 120 × 120 mm
 • Тежина: 1,3 kg
 • Нормална пареа: 30 g/min
 • Засилена пареа: 120 g/min
 • Гаранција 2 години