SENCOR Тостер SSM 1100

 • Брза Достава

  Достава за 2-3 работни дена
 • Враќање на производ

  Потрошувачот има право да го замени производот што има соодветен квалитет во рок од 15 дена, доколку тој не одговара во однос на формата, големината, моделот, бојата, бројот или од други причини. Замената се врши ако производот не бил употребуван, ако е сочуван изгледот на производот, употребните својства, пломбите, фабричките етикети
 • Секога автентични

  Ние продаваме само 100% автентични производи
 • 100% Безбедно купување

  За нарачаните производи плаќате при приемот. Не Ви е потребна кредитна картичка за да направите нарачка.

799.00ден 950.00ден

Преглед на производот

 • Боја : бела
 • Моќност на грејачот: 460 W
 • Нелепливи плочи
 • Контролна ламба

 

Категорија:

Опис

 • Боја : бела
 • Моќност на грејачот: 460 W
 • Тостер за 2 триаголни сендвичи
 • Нелепливи  плочи
 • Контролна ламба
 • Безбедносен систем
 • Рачка заштитена од топлина
 • Работи на напон од:230 V, 50 Hz
 • 2 години гаранција